
Ιδιότητες
- Ενδυναμώνει το θρομβολυτικό σύστημα
- Διαλύει τις βλέννες στους πνεύμονες
- Δρα ως αποχρεμπτικό ή αποσυμφορητικό
- Βοηθά στην αποφυγή της βρογχίτιδας, του εμφυσήματος και του έλκους του στομάχου.
- Η καπσαϊκίνη (συστατικό που του προσδίδει την καυτερή του γεύση) αποτελεί ισχυρό αναλγητικό. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους με την εισπνοή ενώ με ενέσιμη μορφή καταπραΰνει τους πόνους των αρθρώσεων.
- Η πάπρικα, η οποία παράγεται από τις καυτερές κόκκινες πιπεριές περιέχει σαλικυλικά (το φυσικό συστατικό της ασπιρίνης). Διαθέτει αντιβακτηριδιακή και αντιοξειδωτική δράση.
- Η προσθήκη σάλτσας τσίλι στο φαγητό επιταχύνει τον μεταβολισμό, βοηθώντας στην καύση των θερμίδων.
- Το τσίλι δε βλάπτει το στομάχι ούτε προάγει τα έλκη.
Στοιχεία Επικοινωνίας
- Σιδεράτου Στέλλα
- Ερμού 19, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, 190 03
- 22990 49017
- stellasid91@gmail.com
- physio-diet.gr