Δύο μόνο υλικά χρειάζεσαι προκειμένου να φτιάξεις αυτό το γευστικό παγωτό και να το απολαύσεις χωρίς τύψεις και ενοχές. Θα χρειαστείς λοιπόν:

  1. 2 ώριμες μπανάνες
  2. 2 κοφτά κουταλάκια γλυκού μέλι θυμαρίσιο
  3. Κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
  4. Φιλέ αμυγδάλου (προαιρετικά για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση
  1. Από το προηγούμενο βράδυ τεμαχίζεις τις μπανάνες και τις βάζεις στη κατάψυξη για τουλάχιστον 8-12 ώρες.
  2. Την επομένη, χτυπάς στο μούλτι τις κατεψυγμένες μπανάνες και προσθέτεις το μέλι και προαιρετικά το κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για να γίνει πιο έντονο κίτρινο το χρώμα του παγωτού μπανάνα.

Καλή Απόλαυση!

Απόλαυσε το αγαπημένο σου σπιτικό παγωτό με γεύση μπανάνα στο απογευματινό σου γεύμα και συγκεκριμένα στη ποσότητα 1-2 κουταλιές της σούπας.

Την παραπάνω συνταγή μπορείς να την εκτελέσεις χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε φρούτο της αρεσκείας σου.
Στοιχεία Επικοινωνίας