Κεράσια

Κεράσια

Τα κεράσια αποτελούν πλούσια πηγή φυλλικού οξέος, βιταμίνης C, βιταμίνης Α, βιταμίνης Κ, β-καροτενίου, καλίου, ασβεστίου, μαγνησίου και φωσφόρου. Επιπλέον, είναι πλούσια σε φυτοστερόλες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στον ορό του αίματος. Περιέχουν την αντιοξειδωτική ουσία μελατονίνη, η οποία συμβάλλει στη καλή λειτουργία του εγκεφάλου με στόχο την ηρεμία του νευρικού συστήματος και την αποφυγή κεφαλαλγιών. Έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και δρουν εναντίον ασθενειών όπως ινομυαλγίας και ουρικής αρθρίτιδας.

Στοιχεία Επικοινωνίας