ΣοκολάταBlog, Τρόφιμα / Από Στέλλα Σιδεράτου / 13 Σεπτεμβρίου 2021 10 Σεπτεμβρίου 2021 Ιδιότητες Περιέχει χημικές ουσίες που θεωρείται ότι επηρεάζουν τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου.Δεν φαίνεται να αυξάνει τις τιμές της χοληστερόλης ούτε να δημιουργεί ή να επιδεινώνει προβλήματα ακμήςΑν προστεθεί στο γάλα, εξουδετερώνει τη δυσανεξία στη λακτόζη.Η μαύρη σοκολάτα είναι πλούσια σε χαλκό, ο οποίος βοηθά στην αποφυγή καρδιαγγειακών παθήσεων. Ανεπιθύμητες Ενέργειες Μπορεί να:Προκαλέσει ημικρανίεςΠροκαλέσει πύρωση (καούρες)Δημιουργήσει κύστες στους μαστούς Στοιχεία Επικοινωνίας Σιδεράτου Στέλλα Ερμού 19, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, 190 03 22990 49017 stellasid91@gmail.com physio-diet.gr Facebook Instagram