Το αποξηραμένο σύκο αποτελεί πλούσια πηγή σακχάρων (γλυκόζη, φρουκτόζη), φυτικών ινών, βιταμίνης Κ, φυλλικού οξέος, μαγνησίου, καλίου, φωσφόρου και ασβεστίου. Τέλος αποτελεί καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β (συγκεκριμένα Β3, Β5, Β6) , βιταμίνης C, βιταμίνης Ε, ψευδαργύρου, σεληνίου, σιδήρου και χαλκού.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει