



-1 φλιτζάνι τσαγιού φράουλες κατεψυγμένες τουλάχιστον 10-12 ώρες,
-½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα
-1 κοφτό κουταλάκι σούπας μέλι.





-1 μεγάλη κατεψυγμένη μπανάνα τουλάχιστον 10-12 ώρες,
-½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα
-1 κοφτό κουταλάκι σούπας μέλι
-Κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, προαιρετικά.




Θα χρειαστείς:
-Μπανάνες ώριμες
-Μέλι θυμαρίσιο
-Κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
Εκτέλεση
-Από το προηγούμενο βράδυ τεμαχίζεις δύο μπανάνες και τις βάζεις στην κατάψυξη για τουλάχιστον οκτώ έως δώδεκα ώρες.
-Την επομένη, χτυπάς τις κατεψυγμένες μπανάνες στο μούλτι και προσθέτεις 2 κοφτά κ.σ. μέλι θυμαρίσιο και μερικές σταγόνες από το κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά) για να γίνει πιο έντονο κίτρινο το χρώμα της μπανάνας.
Πότε μπορείς να το απολαύσεις;
Μπορείς να αντικαταστήσεις το απογευματινό σου γεύμα με 1-2 κ.σ. από αυτό το απολαυστικό και υγιεινό παγωτό.
Όπου:
κ.σ. = κουταλάκι σούπας
Την παραπάνω συνταγή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με οποιοδήποτε φρούτο π.χ. φράουλες, καρπούζι, κεράσι κλπ.